NL EN

Over ons

Strategy consulting op maat in strategie, human capital en organisatieontwikkeling. Wij garanderen ons rendement!

Bij VLS CONSULTiNG willen we de status quo in organisaties uitdagen. We reiken alternatieven aan die meer waarde met minder lasten voor alle stakeholders creëren. Wij geloven dat organisaties niet alleen de dingen juist moeten doen maar ook en vooral de juiste dingen moeten doen met gemotiveerde en geëngageerde medewerkers om zo andere resultaten te halen. Wij geloven in systeemdenken om een positieve impact te hebben in organisaties en de maatschappij.

Vanuit het doel toegevoegde waarde te bieden aan alle stakeholders in organisaties lossen wij de moeilijkste strategische uitdagingen van organisaties op om ervoor te zorgen dat medewerkers met plezier bijdragen en de economie positief stimuleren.

Door diep in de analyse te gaan en de return on investment contractueel te garanderen, versterken we uw resultaat en creëren we blijvende waarde voor u, uw medewerkers en uw bottom line.

VLS staat voor visie, leiderschap en strategie. Als strategy firm vertrekken we van de realiteit van de cliënt om op maat uitmuntende oplossingen te ontwikkelen en implementeren die mee het ultieme succes van uw organisatie bepalen. Dat doen we door onze mensen. Zij maken dagelijks het winnend verschil voor onze klanten en voor VLS CONSULTiNG. De drijvende krachten voor al onze activiteiten zijn onze waarden.

Erik Moniquet

Oprichter VLS CONSULTiNG

Linkedin

Klant georiënteerd

We doen meer voor onze klant dan voor onszelf. Luisteren naar én begrijpen van de echte noden en wensen zijn daarbij cruciaal. Moeilijke uitdagingen gaan we niet uit de weg. Maar we zullen u altijd doorverwijzen, als wij van mening zijn dat andere specialisten uw specifieke uitdagingen beter kunnen ondersteunen.

A satisfied customer is the best business strategy of all.

Michael LeBoeuf

Tailor-made

Elk individu, team of organisatie is anders en die eigenheid dienen we te erkennen. Daarom dwingen we onszelf tot maatwerk om de strategische meerwaarde voor onze klant te vergroten.

Topconsultants zijn als topkleermakers. Ze meten de eigenschappen van de klant, passen de meest beproefde strategieën toe en leveren kwaliteitsproducten op maat af waar de klant nog jaren plezier van heeft. Ze gebruiken alleen andere grondstoffen.

Erik Moniquet

Uitmuntende kwaliteit

Alleen het beste is voor onze klanten goed genoeg. We hebben een onweerstaanbare drang naar kwaliteit en leren actief uit onze fouten om daarmee telkens onze standaarden te verhogen. We willen kwaliteit meetbaar maken en zijn dagelijks op zoek naar verbetering en groei, zowel voor de klant als voor onszelf.

Be a yardstick of quality. Some people aren't used to an environment where excellence is expected.

Steve Jobs

Purpose focused

De organisatiedoelstelling staat altijd voorop. Waar wil de organisatie naartoe, wat wil men bereiken en welke meerwaarde wil men leveren aan de maatschappij? We geloven in het concretiseren van organisatiewaarden en het realiseren van doelstellingen vanuit een duidelijke visie.

Efforts and courage are not enough without purpose and direction.

John F. Kennedy

Call-to-action

Onze werkwijze brengt mensen, teams en organisaties in beweging, waarbij we zelf de trekkende rol op ons nemen. We leveren niet enkel advies, maar bieden ondersteuning van concept tot implementatie. Adviezen worden omgezet in haalbare acties, die we zelf uitvoeren of begeleiden. Bovendien leren we de klant bepaalde technieken om zelf de juiste acties te ondernemen.

Action expresses priorities.

Mahatma Gandhi

Oprecht

De waarheid is voor ons het belangrijkste uitgangspunt bij elke observatie, meting of advies. We willen de staat van de organisatie kennen zoals ze werkelijk is, niet enkel zoals ze zou moeten zijn en ook niet slechter. Onze communicatie is dan ook integer en recht door zee, omdat wij ervan overtuigd zijn dat enkel op die manier een duurzame samenwerking kan worden opgebouwd.

For every good reason there is to lie, there is a better reason to tell the truth.

Bo Bennett

Resultaat gedreven

We gaan en staan voor concrete, tastbare en zichtbare resultaten. Elk advies moet iets opleveren voor de klant. We gaan tot het uiterste om een strategische meerwaarde te realiseren.

You always succeed in producing a result.

Tony Robbins

Wilt u ons beter leren kennen? Aarzel dan niet ons te contacteren. Wij vertellen u er graag meer over!

Contacteer ons